Kurssit ja tapahtumat

Kurssit / tapahtumat / pienryhmät

EFT-tapping työpaja stressin hoitoon lauantaina 15.10. klo 12-13.30.

Työpajassa opettelemme helpottamaan oloa ja vapauttaman stressin taakkaa EFT-tappingin (Emotional Freedom Techniques) avulla.

EFT on tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä. Siinä yhdistetään akupunktiopisteiden stimulointia kehotietoiseen hyväksyvään läsnäoloon ja terapeuttiseen työskentelyyn. Näin saadaan kehon lisäksi myös mieli mukaan prosessiin.

EFT:stä on tutkittua näyttöä mm. ahdistuksen hoidossa. EFT rauhoittaa amygdalaa (mantelitumake = pelkokeskus) ja alentaa kortisolitasoja (stressihormoni).

EFT toimii myös itsehoitokeinona, joten opittuasi yksinkertaisen naputtelusarjan ajatustyöskentelyineen, saat itsellesi keinon lievittää stressiä, jännitystä tai kipua milloin vain.

Osallistuaksesi työpajaan sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotietoa aiheesta. Riittää, että olet kiinnostunut ja haluat tulla mukaan pienryhmätyöskentelyyn EFT-tappingin pariin.

Aika: lauantaina 15.10.2022 klo 12-13.30, 90 min
Paikka: Sporttina, Keskuskatu 4, Joutseno
Hinta: 42e

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: tanja@fysioaholaita.fi

Maksu: laskulla ennen työpajan alkua

Työpajan ohjaa psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti Tanja Ahonen. Työpajan menetelmät perustuvat kehomieliyhteyden vahvistamiseen ja tunteiden vapauttamiseen psykofyysisen fysioterapian keinoin.