Hinnasto

Hinnasto

Varaa ensikäynniksi vähintään 60 min aika.  

    • 45 min   57 €
    • 60 min   65 €
    • 75 min   73 € 

Kotikäynnit 

    • 60 min   82 € (matka max. 15km Lappeenrannan Harapaisesta, ajanvaraus vain puhelimitse. Pidemmät matkat hinnoitellaan erikseen.)

Psykofyysiseen fysioterapiaan voit hakeutua:

Itse maksaen

Voit tulla fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman. Maksutapoina kortti tai lasku. Lahjakortteja myynnissä verkkokaupassa

Hyvinvointieduilla

ePassi Hyvinvointi. Smartum ja Edenred: tarkista kelpoisuus työantajalta (kuuluuko sopimukseen fysioterapia).

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Tarvitset kuntoutussuunnitelman hoitavalta lääkäriltäsi ja suunnitelman hyväksynnän julkisesta terveydenhuollosta. Kelan sopimus voimassa v. 2023-2024.

Kelan kuntoutuspaikkoja vapaana (yksilöfysioterapia, aikuiset ja nuoret). Huomioithan, ettei toimipiste ole esteetön (portaat).

Lisätietoja Kelan kuntoutuksesta: https://www.kela.fi/vaativa-laakinnallinen-kuntoutus

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen omaishoidon palveluseteli

Mikäli toimit läheisesi omaishoitajana tai olet itse omaishoidettava, voit maksaa fysioterapian palvelusetelillä. Voit tulla fysioterapiaan toimipisteelle tai tulen luoksesi kotiin. Omaishoidon palvelusetelillä toteutettavan fysioterapian hinnat nähtävillä Palse-portaalissa.

Omaishoidon palvelusetelillä teen kotikäyntejä seuraavien kuntien alueella: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari. 

Vastaanotto

Lappeenrannassa: Harapaisentie 1, 2.krs (Menoauton yläkerrassa, vasen ulko-ovi -> portaat ylös toiseen kerrokseen). Käynti ei portaiden takia valitettavasti ole esteetön. Jos et voi kulkea portaita, tulen mielelläni luoksesi kotikäynnille. 😊

Nettiajanvaraus. 

Mahdollisuus myös ilta- ja viikonloppuaikoihin sekä etävastaanottoon. Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, tiedustele rohkeasti sähköpostilla / puhelimitse / viestillä. Asiakastyössä ollessani en vastaa puhelimeen, mutta soitan sinulle takaisin.

Lue lisää: Psykofyysinen fysioterapia 

Peruutukset

Peruutukset puhelimitse/viestillä (tekstiviesti tai sähköposti). Mikäli asiakas sairastuu äkillisesti ja peruu aikansa, ei käyntimaksua veloiteta. Muut kuin sairastumiseen liittyvät peruutukset tulee tehdä viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitetaan täysi hinta.