Palvelut ja hinnasto

Psykofyysiseen fysioterapiaan voit hakeutua:

Itse maksaen

Voit tulla fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman. Maksutapoina kortti tai lasku. Lahjakortteja myynnissä verkkokaupassa

Hyvinvointieduilla

ePassi Hyvinvointi. Smartum ja Edenred: tarkista kelpoisuus työantajalta (kuuluuko sopimukseen fysioterapia).

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Tarvitset kuntoutussuunnitelman hoitavalta lääkäriltäsi julkisesta terveydenhuollosta. Kelan sopimus vain Lappeenrannan toimipisteellä v. 2023-2024. https://www.kela.fi/vaativa-laakinnallinen-kuntoutus

Eksoten omaishoidon palveluseteli

Mikäli toimit läheisesi omaishoitajana tai olet itse omaishoidettava, voit maksaa fysioterapian palvelusetelillä. Voit tulla fysioterapiaan toimipisteelle tai tulen luoksesi kotiin. Omaishoidon palvelusetelillä toteutettavan fysioterapian hinnat nähtävillä Palse-portaalissa.

Vastaanotto

Vastaanotto Lappeenrannan keskustassa, Valtakatu 40, 4. krs. (Valtakatu 40 alaovi menee kiinni klo 16, iltaisin pääset sisään Valtakatu 38 ovesta.)

HUOM. Fysioahonlaita muuttaa, uusi käyntiosoite 1.1.2023 alkaen: Harapaisentie 1, 2.krs (Menoauton yläkerrassa, vasen ulko-ovi -> portaat ylös toiseen kerrokseen). Käynti ei portaiden takia valitettavasti ole esteetön. Jos et voi kulkea portaita, tulen mielelläni luoksesi kotikäynnille. 😊

Nettiajanvaraus. 

Mahdollisuus myös ilta- ja viikonloppuaikoihin sekä etävastaanottoon. Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, tiedustele rohkeasti sähköpostilla / puhelimitse. 

Imatran vastaanotto Hiuspalvelu Atlantiksen tiloissa: Tainionkoskentie 68. 

Hinnasto

Psykofyysinen fysioterapia 

Varaa ensikäynniksi vähintään 60 min aika. Voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Lähetteellä tultaessa hinnasta vähennetään Kela-korvaus. 

    • 45 min   57 €
    • 60 min   65 €
    • 75 min   73 €

Peruutukset

Peruutukset puhelimitse/viestillä (tekstiviesti tai sähköposti). Mikäli asiakas sairastuu äkillisesti ja peruu aikansa, ei käyntimaksua veloiteta. Muut kuin sairastumiseen liittyvät peruutukset tulee tehdä viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitetaan täysi hinta.