fbpx

Hinnasto

Varaa psykofyysisen fysioterapian ensikäynniksi 75 min aika.  Mikäli olet tulossa psyfy fysioterapiaan sensorefleksien hermostotestaukseen, varaa tällöin ensikäynniksi 90 min aika.

  • 45 min   57 €
  • 60 min   65 €
  • 75 min   73 € 
  • 90 min   81 €

Kotikäynnit 

  • 60 min   82 € matka max. 15 km Lappeenrannan Harapaisesta
  • 60 min   92 € matka 16-35 km Lappeenrannan Harapaisesta
  • Kotikäyntien varaus puhelimitse. Pidemmät matkat hinnoitellaan sopimuksen mukaan.

Hinnasto Neurosonic-hoidot

Neurosonic-hoidot voidaan yhdistää psykofyysiseen fysioterapiaan, jolloin voit edistää hyvinvointiasi monipuolisesti (hinnat yllä). Halutessasi voit tulla myös pelkkään Neurosonic-hoitoon, jossa tehdään lyhyt alkuhaastattelu.

Pelkkä Neurosonic-hoito: (sis. alv 24%)

  • 25-41 min 39 €
  • 10 min lyhytohjelma 20 €

Neurosonic-paketit: (sis. alv 24%) (maksetaan kertasuorituksena laskulla)

  • 3 x = 89 €
  • 5 x = 139 €

Psykofyysiseen fysioterapiaan voit hakeutua:

Itse maksaen

Voit tulla fysioterapiaan ilman lähetettä (lähetteen Kela-korvaus poistunut 1.1.23 alkaen). Maksutapoina kortti tai lasku. Lahjakortteja myynnissä toimipisteellä ja verkkokaupassa

Hyvinvointieduilla

ePassi Hyvinvointi. Smartum ja Edenred: tarkista kelpoisuus työantajalta (kuuluuko sopimukseen fysioterapia).

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Tarvitset kuntoutussuunnitelman hoitavalta lääkäriltäsi ja suunnitelman hyväksynnän julkisesta terveydenhuollosta. Kelan sopimus voimassa v. 2023-2024.

Kelan kuntoutuspaikkoja vapaana (yksilöfysioterapia, aikuiset ja nuoret). Huomioithan, ettei toimipiste ole esteetön (portaat). Otathan yhteyttä ennen kuntoutukseen hakeutumista.

Lisätietoja Kelan kuntoutuksesta: https://www.kela.fi/vaativa-laakinnallinen-kuntoutus

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen omaishoidon palveluseteli

Mikäli toimit läheisesi omaishoitajana tai olet itse omaishoidettava, voit maksaa fysioterapian palvelusetelillä. Voit tulla fysioterapiaan toimipisteelle tai tulen luoksesi kotiin. Omaishoidon palvelusetelillä toteutettavan fysioterapian hinnat nähtävillä Palse-portaalissa.

Omaishoidon palvelusetelillä teen kotikäyntejä seuraavien kuntien alueella: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari. 

Vastaanotto

Lappeenrannassa: Harapaisentie 1, 2. krs. (Menoauton yläkerrassa, vasen ulko-ovi -> portaat ylös toiseen kerrokseen). Käynti ei portaiden takia valitettavasti ole esteetön. Jos et voi kulkea portaita, tulen mielelläni luoksesi kotikäynnille. 😊

Nettiajanvaraus. 

Mahdollisuus myös ilta- ja viikonloppuaikoihin sekä etävastaanottoon. Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, tiedustele rohkeasti sähköpostilla / puhelimitse / viestillä. Asiakastyössä ollessani en vastaa puhelimeen, mutta vapauduttuani soitan sinulle takaisin.

Lue lisää: Psykofyysinen fysioterapia 

Peruutukset

Peruutukset puhelimitse/viestillä (tekstiviesti tai sähköposti). Mikäli asiakas sairastuu äkillisesti ja peruu aikansa, ei käyntimaksua veloiteta. Muut kuin sairastumiseen liittyvät peruutukset tulee tehdä viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitetaan täysi hinta.

 

Fysioterapia on arvonlisäveroton palvelu, terveyden ja sairaanhoitopalvelut (AVL 34§).